Image default
Видео

Видео: Она кога си посебно горд на постигнатото

Сите на различен начин знаеме да покажеме задоволство за добро завршена работа. Некои тоа го прават повеќе одчигледно, а други не. Реакцијата од видеото во прилог на пример, е незаборавна.

ЗегинЗегин

Поврзани вести

Стадион на Канал 77 – 03.12.2016

Видео: Кога сте под стрес, земете пример од девојчево

Дали општинските буџети се по мерка на граѓаните

Дафинка Печорова