Image default
Видео

Видео: Креативни колачиња

Низ интернет просторот постојат многу различни идеи за декорација на уникатни колачиња. А овие во видеото во прилог, се посебно впечатливи.Преземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

Стадион на Канал 77 16.01.2016

Трајче Гогов

Видео: Она кога не можеш да живееш без леб

Стадион на Канал 77 – 30.03.2019

Трајче Гогов

Стадион на Канал 77 – 08.04.2017

Трајче Гогов

Ноќен Експрес – Емија 60 долга верзија

Трајче Гогов

Видео: Кога детето е тивко некое време…