Image default
Видео

Видео: Најубав начин да се започне денот

Кога денот ќе започне со прегратка, мора да е убав. А кога прегратката е искрена како овие во видеото, мора да е посебно убав.Преземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

Стадион на Канал 77 26.12.2015

Трајче Гогов

Генијалци: Романците го имаат решението со снегот на терените(видео)

Трајче Гогов

Видео: Кога ќе почнеш да трчаш по една година пауза

Стадион на Канал 77 – 22.12.2018

Кире Андонов

Видео: Моќта на мајчината љубов

Видео: Кога мало дете прави лазања