Image default
Видео

Видео: Луѓе кои си ја обожаваат работата

Не одат сите луѓе на работа со насмевка. Но, овие од видеото во прилог не се од тие.Преземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

Бомбите ги кренаа во воздух политичките преговори

Трајче Гогов

Видео: Важно е човек да има истомисленик

Пробајте да не се насмеете :) (видео)

Трајче Гогов

Стадион на Канал 77 – 22.07.2017

Трајче Гогов

Едукативно видео за помош на пат

Кире Андонов

Стадион на Канал 77 – 28.01.2017

Трајче Гогов