Image default
Видео

Видео: Каде се гледаш себеси за 30 години?

Сите имаат различни визии за иднината. Оние креативните и опуштените можеби би избрале опција како онаа на видеото во прилог.


Превземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
или бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
или пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

ВИДЕО: Тотално лудило на трибините кога Кејн донесе победа за Англија

Кире Андонов

Истражен затвор Канал 77 – притворско одделение Ноќен експрес – 11.05.2016

Трајче Гогов

Модерните бизниси како лихварството и комарот и не се така нови

Трајче Гогов