Image default
Видео

Чудно суштество фатено на камера во Русија (видео)

Руски истражувач, кој претпочита да остане анонимен, снимил трол, или нешто налик на тоа, за време на прошетка во шума во Русија.

Зегин

Патешественикот тврди дека, иако посетил многу планини, никогаш не сретнал такво суштество. На видеото, тоа се крие зад дрво, има кафеaва кожа на главата и бели очи.

Зегин

Човекот вели дека не се исплашил, но избегал зашто претпоставил дека во близина има и други единки од овој вид, што може и да не се пријателски настроени кон луѓе. си/паг/13:30

###

Преземено од: МИА

Поврзани вести

Стадион На Канал77 – 08.10.2016

Стадион на Канал 77 – 14.01.2017

Видео: Лекција по позирање за фотографија