fbpx
Image default
Видео

Видео: Како да направите атрактивна фотографија или видео за на социјалните мрежи

Ако сакате да направите фотографија или видео кои подоцна ќе ги објавите на социјалните мрежи, а кои ќе се разликуваат од она што генерално се среќава таму, размислте за некој од предлозите во прилог. Можеби ќе биде само почетна точка за размислување за уште покреативен резултат.


Превземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
или бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
или пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

Новите ерупции на вулканот ги принудија спасувачите да се евакуираат

Трајче Гогов

Закани за безбедноста,протести,предупредувања и оставки

Трајче Гогов

Стадион на Канал 77 – 07.11.2015

Трајче Гогов