Image default
Видео

Видео: Инспирација и мотивација на денот

Кога ќе ја прегледате рекламата со NFL играчот Колин Каперник, можеби за кусо ќе подзастанете и ќе размислите малку подлабоко на тема инспирација и мотивација. Вреди да се погледне!

Зегин

Зегин

Поврзани вести

Видео: Чувството кога бебето ќе ја преспие цела ноќ

Силен ветер во Штип „коси“ се’ пред себе

Новите ерупции на вулканот ги принудија спасувачите да се евакуираат