fbpx
Image default
Видео

Видео: Тешки разделби

Оние кои чуваат куче знаат што значи разделбата. Посебно ако пријателството трае повеќе години, ситуацијата станува уште повеќе емотивна.Превземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
или бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
или пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

Видео: Кога личниот тренер ќе те остави сам на помалку од секунда

Стадион на Канал 77 – 15.04.2017

Трајче Гогов

Власт и медиуми- брак од интерес

Трајче Гогов