Image default
Забава

„Таа“ некогаш била „тој“

Џена Талакова на 14 години почнала да пие хормони, а на 19 го променила полот. Тој детал заборавила да го спомне кога се пријавила за Мис Универзум на Канада, па затоа и била дисквалификувана.

23 годишната Џена била откриена дека е родена како машко и не можела да го продолжи натпреварувањето.

Се доживувам себе си како жена од минатото“ – изјавила Џена која и претходно учествувала на избори за убавина.

Џена се чувствува како вистинска девојка и не очекуваше дека некој ќе се посомнева дека е родена како машко“ – рекол еден од нејзините блиски пријатели.

Превземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

Нахранете го вашиот мозок, одберете ја храната за подобра концентрација

Габриела Додевска

Пипи долгиот чорап 45 години подоцна

Трајче Гогов

15 лесни начини да стигнете до поголема среќа