Image default
Вести Македонија

Изменет сообраќаен режим на патот Кичево-Охрид

На магистралниот пат Кичево – Охрид, (Мала Река – Славеј Планина), од денеска се воведува времена измена на режим на сообраќајот.

Зегин

Времената измена на сообраќајот со девијации (преминување од една коловозна лента во друга) е поради изведување градежни работи, а ќе трае до завршување на активностите.

Зегин

За воведениот времен режим  е поставена соодветна сообраќајна сигнализација

Поврзани вести

Брзо и под дејство на алкохол се вози во Скопје, 62 возачи санкционирани

Tројното убиство во Дебар го извршила поголема ќерка на семејството Поцеста

Турски сезимолог: Расте ризикот од силен земјотрес во Истанбул