Image default
Видео

Видео: Oна кога одењето на фризер е бескрајно уживање

За некого одењето на фризер е нешто сосем вообичаено и не претставува посебно задоволство. Но, за други, станува збор за посебно доживување. Кучево е во втората група.Превземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

Видео: Луд свет

Видео: Животот со не така грациозни мачки

Емилија Бунтеска Нацоска

Можност за незаборавна зима: Заработете и запознајте ги одблизу убавините и културата на Германија (Видео)

Вања Мицевска