Image default
Видео

Видео: Мачкина работа

Оние кои живеат со мачка знаат дека треба да се подготвени за еден куп различни, неочекувани ситуации. Таков пример е онаа од видеото во прилог.


Превземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

Ремек дело на Трајковски во ремито со Кремонезе (видео)

Вања Мицевска

Стадион на Канал 77 – 23.09.2017

Трајче Гогов

Видео: Трикови за практично пакување