Image default
Видео

Видео: Децата од деведесеттите

Многумина ќе се согласат дека посебна убавина имаат детските спомени од девдесеттите години. Причини има многу, а во видеото се спакувани дел од нив.


Превземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

Видео: Нема поголема сила од љубовта

Видео: Дали доволно спиете?

Можност за незаборавна зима: Заработете и запознајте ги одблизу убавините и културата на Германија (Видео)

Вања Мицевска