Image default
Видео

Видео: Најтешката и најубавата работа на светот

Ако некој се обиде да ја потцени улогата и сите обврски на мајката кои секако се комбинираат со најголемото задоволство, но факт е дека постојат, покажете му го ова видео. Станува збор за супер начин да се доближи вистината, спакуван во еден интересен „експеримент“.


 

 

Превземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

Видео: Детски лудории

Принцезите на Дизни за прв пат заедно во новиот анимиран филм “Wreck-It-Ralph 2”

Трајче Гогов

Стадион на Канал 77 – 09.07.2016

Трајче Гогов