Image default
Вести Македонија

Старец извршил полови дејствија врз петгодишно девојче

Седумдесетгодишниот С.Ч. вчера извршил полови дејствија врз петгодишно девојче, кое си играло на улицата „Никола Карев“ во Прилеп.

Зегин

Министерството за внатрешни работи соопшти дека случајот во полиција вчера попладне го пријавила 23-годишната мајка на детето.

Зегин

По пријавата од полициски службеници С.Ч. бил приведен и задржан во Полициската станица Прилеп за понатамошна постапка.

Поврзани вести

Се појавија слики и видео од Роналдо и девојката која наводно ја силувал

Дафинка Печорова

Пуштена во употреба пречистителна станица во Радовиш

Комуникацијата најголем проблем на глувите и наглуви лица