Image default
Видео

Видео: Декорации во форма на кактус кои можете да ги направите сами

Ова видео би било посебно интересно за оние кои се креативни, а вљубени во кактуси. Во него, ќе пронајдете инспирација за нешто кое може да го разубави Вашиот дом на уникатен начин.Превземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

ВИДЕО: Како изгледа звукот?

Кире Андонов

Ноќен Експрес || Плати или умри.. Корупција во секојдневниот живот – 02.11.2016

Трајче Гогов

Видео: Кучешка позитива на денот