Image default
Забава

Голи Руски манекенки обоени во боите на земјите учеснички на претстојниот Мундијал во Русија

Компанија од Колумбија која се занимава со боење на тело, ангажираше манекенки кој ги обои во обележјата на сите земји кои ќе настапат на првенството во Русија. Проектот започнал во јануари кога го објавил првиот оглас за манекенки, а во мај започнал да ги објавува фотографиите од манекенките во различни обоени дресови.

Зегин

Колумбија својот прв натпревар го игра портив Јапонија на 19 јуни. Уживајте!

Зегин

Related posts

Неверојатна ретка снимка од највисокиот човек на светот

Трајче Гогов

Видео: Другарите од детството, се посебни другари

Видео: Споделување на вест за бременост