Видео

Видео: Летно разладување на бебешки начин

Некогаш треба да се биде креативен кога станува збор за разладување во топлите летни денови. А некогаш, само свој. Инспирацијата е во прилог.

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]