Image default
Видео

Видео: Бракот после децата

Родителите би ви рекле дека многу нешта се менуваат кога ќе добиете деца. И кога навистина ќе ги добиете ќе сфатите дека се во право. Ама требало да спомнат и дека има многу нешта кои се менуваат, но на многу подобро.

Зегин

 

Зегин

Related posts

Видео: Сон на секој практичен љубител на излет во природа

Емилија Бунтеска Нацоска

Glass Lux на Саем за мебел 2017

Трајче Гогов

Претпладне со Ангела и Филип Шумански на тема Вино Викенд

Трајче Гогов