fbpx
Image default
Вести Македонија

Најуспешните основци и средношколци од Општина Тетово добија благодарници

Најуспешните основци и средношколци од Општина Тетово добија благодарници за освоените награди на општински, регионални државни и меѓународни натрпревари. Благодарници беа доделени на 118 ученици.

На учениците благодарниците им ги додели градоначалничката на Тетово Теуат Арифи. Таа истакна дека како прв човек на градот е многу горда што тетовските ученици и на ниво на држава и на меѓународно ниво освоиле голем број награди.

Благодарни беа доделни на вкупно 118 ученици

На учениците на кои има беа доделени благодарниците, им беше подарена и по една книга.

Зоран Димовски

Поврзани вести

Општина Аеродром воведува механизам за случајот „Мајчин дом” никогаш да не се повтори

БМВ повлекува околу 1,6 милион возила поради ризик од пожар

34 годишниот Али Бектеши е полицаецот кој утринава беше прегазен од воз во Маџари