Image default
Истражувања

Колумна: Медиа џубокс

Медиумска идила со кривичното дело сторено години наназад, заедно со многу кривични дела за кои знае и власта и опозицијата. И медиумските организации, знаат сите. Но, никој  нема сили и мотив да го сменат и кривично да го гонат господинот Зоран Трајчевски (директор на ААВМУ) бидејќи на минатата власт им беше во функција, знае да се додвори на ЕУ, не одзема дозволи на опозициски медиуми, гони и казнува само поедници и нема повеќе потреба од Ад хок тело.

Целата колумна можете да ја прочитате на
Канал 77

Превземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

Три земји го држат речиси целиот извоз на пенливи вина од ЕУ

Кире Андонов

Општините не помислуваат на „стечај“ иако со години се блокирани

Трајче Гогов

Истражувачка сторија: Балканска медиумска индустрија-македонски ендемски вид – Трет дел

Кире Андонов