Image default
Истражувања

Истражувачка сторија: Балканска медиумска индустрија-македонски ендемски вид – Втор дел

ААВМУ пред мистерија – чија е ТВ 24 Вести?

Пред директорот на ААВМУЗоран Трајчевски е нов предизвик на самодокажување дека Агенцијата со која раководи се пресметала со остатоците на клиентилизмот во медиумите.  ТВ 24 ВЕСТИ, се’ уште ја следи облак мистерија чија е !?

Најчесто се споменуваше Вицето – братот на премиерот Зоран Заев.  Се слушаше дека формално има мистериозен сопственик од Австрија, инаку штипски зет. Кој ја има ТВ 24 ВЕСТИСефер Цановски или Жанжанина Стојанова, сестра на Роберт, која повремено влегувала во телевизијата или Роберт Димитров, кого  ТВ 24 ВЕСТИ го следи во секој негов чекор.

Прочитај повеќе на
Канал 77

Превземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

Орелски крилја да си метнам и надвор од Охрид да си летнам

Кире Андонов

Во Охрид постојано има недостиг на работна сила тврдат надлежните, анкетите велат друго

Кире Андонов

За 13 години долгот на општините пораснал за 56,3 милиони евра

Трајче Гогов