ММС

Објавено на: 02/8/21 9:02 AM

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 06.02.2021

Нови минути за градски информации во неделениот бриф посветен на Град Скопје. Урбаните приказни од градот во рамките на првиот неделен бриф за месец Февруари. Активностите на општината Град Скопје ви ги носиме токму сега:

*Младиот и перспективен архитект Бесијан Мехмети зборува за новиот предизвик – Зелениот покрив на трговскиот центар „Мавровка“

*Нови рефлектирачки заштитни столпчиња поставени на улицата „Кемал Сејфула“ во Чаир и заштитна опрема за зголемена безбедност на пешаците на улицата 11 Октоври во Центар

*Една година како Град Скопје руши стереотипи и предрасуди – Лицата со попреченост имаат еднакви можности – Цако прослави една година во Град Скопје

*ЈП Комунална хигиена апелира граѓаните совесно да го одлагаат отпадот од заштитна опремаДоколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со Услови за преземање.