ММС
Банер за Супер7

Објавено на: 07/13/18 2:21 PM

Седница на Советот 12.07.2018 год

Советот на општина Струмица денеска ја одржа 12-та седница на која што беа усвоени  предлог одлуки и извештаи од повеќе области, а во интерес на граѓаните. Посебно сакам да ги истакнам првата и втората точка од дневниот ред, односно,предлог – одлуките  за давање согласност и овластување за потпишување на договори за грант по  проектот „Водоснабдување и одведување на отпадни води“ и давање согласност и овластување за измирување односно пренасочување на средства од буџетската сметка на Општина Струмица


Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со Услови за преземање.

Банер за Супер7
1x1