ММС

(Галерија) Како се руши објектот до ТЦ „Мавровка„

Денес почна рушењето на објектот прд ТЦ „Мавровска“, кој пред неколку месеци изгоре, а на тоа место беше подигнат нов, ѕидан, за кој општинските власти велат дека нема дозвола за градба. Беше распишан тендер за уривање, но ниедна фирма не се јави.

Со одлука на Владата денеска почна уривањето на објектот, кое го врши ЈП за Јавно претпријатие за одржување и заштита на магистралните и регионалните патишта под полициско присуство.

Погледенте го рушењето низ фотографии:

Фото: Вангел Тануровски

 


Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за преземање.