ММС

Љубаништа: Дистанца- да, маски-не

Охрид викендов е преполн со туристи. Совесни, несовесни, со маски, без маски, без дистанца… Слично беше и во Љубаништа.. Туристите подлени по друштва, ама маски не носи никој..

Погледнете ја галеријата…