ММС

„Лепотици, не секој газ е за танга“ – Панчо од ДНК ги искритикува девојките на плажа

 

Владимир Блажев, попознат како диџеј Шорти ги искритикува девојките низ охридските плажи. Тој заминал викендов на нaстап vo Ohrid, но кога ги видел девојките како изгледаат, како што вели, му се стемнило, па јавно на својот Фејсбук ги искритикувал.

-Чисто да ги посетам „лепотициве“ дека не секој газ е наменет за танга по плажа. Имате огледало. Имајте милост. Сакаме да спиеме без кошмари, напиша тој.

 

Еве ме мене пак од Охрид, па чисто да ги потсетам “лепотицивие” дека НЕ секој ГАЗ е наменет за танга по плажа. Мислам…

Gepostet von Vladimir Blazev am Samstag, 1. August 2020