ММС

Од утре четиридневен прекин во сообраќајот на патот Кочани – Пониква (од 9 до 17 часот)

На 23, 24, 25 и 26 јули 2020 година (четврток, петок, сабота и недела) регионалниот пат Р1309 Кочани – Пониква, ќе биде затворен за сообраќај во периодот од  9 – 17 часот.

Времената забрана за сообраќај е поради градежни активности во рамките на втората фаза од рехабилитација на овој патен правец.