Во седма деценија како тинејџерка- Се соблече сопугата на Балашевиќ - ММС
ММС

Во седма деценија како тинејџерка- Се соблече сопугата на Балашевиќ

Сопругата на Ѓорге Балашевиќ, Оливера, влезе во седмата деценија од животот, но сепак изгледа како бомба. Покрај позирањето, Балашевиќ на својот Инстаграм профил покажа дека е на сериозен тренинг, па направила и стој на раце, а потоа скокнала на главата во базенот.