ММС

Секс бог или идиот – дознајте каков е во кревет според начинот на кој вози!

Можно е да се утврди многу порано отколку што претпоставувате дали еден  маж е добар љубовник, кога станува збор за секс. Еден од начините  е да се види како вози автомобил.

Не сите луѓе возат автомобил, но повеќето мажи сакаат брзини. Додека се возите, нивниот темперамент се манифестира. Нивното возењето  може да покаже нешто неочекувано,  можете да видите како тој донесува одлука кога е под притисок.

Ах, да!

Веднаш штом ќе влезете во неговиот автомобил, ќе видите како тој е подготвен да стори сé што може да ве импресионира. Моторот ќе рика, сопирачките ќе квичат, а пешаците ќе гледаат да стојат настрана. Ако наидете на таков возач, тогаш знајте дека тој ќе биде вистинска фурија во кревет . Тој ќе се грижи за вашите емоции во спалната соба.

Мојата ластовица!

Влегувате во автомобилот и веднаш сфаќате дека вложува многу напор во оваа машина. Секоја површина свети, секоја завртка се проверува. Возачот може да поминува часови зборувајќи за возилото. Ова дефинитивно ќе ве импресионира, но што можете да очекувате? Оваа личност ќе се обиде да разбере точно што ви се допаѓа и да го стори тоа, но не е познато дали нема да бидете игнорирани заради неговите други страсти.

Без брзање

Тргнавте на патување, и тој започнува да црта план, почнувајќи од трасата. Потоа, внимателно проверете сè пред да заминете. Кога возите, внимавајте на почитувањето на секој патоказ. Оваа личност веројатно ќе ве откачи дури и пред да имате секс. Сепак, може да биде токму она што го барате – мирна и урамнотежена личност која знае да донесе правилни одлуки и да ви донесе задоволство.

Сигурен

Тој го вози својот автомобил самоуверено, со прецизни движења, без да се фали. Тој јасно ги знае сите правила и уште појасно знае кои може да се скршат. Опуштете се и верувајте дека сè ќе биде под контрола. Сепак, насилните страсти се малку веројатни.

Внимавај!

Остри движења, гласни извици и неочекувани одлуки на патот? Никогаш нема да се досадувате со таква личност. Сексот со него ќе биде исполнет со изненадувања и експерименти. Меѓутоа, понекогаш, овие луѓе не се стабилни. Тие сакаат предизвици и разновидност. Ако сакате да го задржите, тогаш мора да бидете вистинска бура, а не рајски остров.

Извор: blitz.bg