ММС

Патот Штип-Радовиш попладне во прекин

Експресниот пат Штип-Радовиш, кај месноста „Пилав тепе”, денеска од 12:40 часот ќе биде во прекин во прекин во двата правца, соопшти АМСМ.

Преконот на сообраќајот е поради минирање на тој дел од патот