ММС

(Галерија) Охрид преплавен со смет у шут, викендашите си ги исчистија становите

 

Охрид е преплавен со смет и шут. Продолжениот викенд луѓето, кои имаат станови и викендички во туриситчките места го искористија за средување на своите објекти. Ова е сликата на охридските улици, кои се преплавени од габаритен отпад и вреќи шут.

Погледнете ја галеријата, која ни ја испратија жители на Охрид.