ММС

Измена на сообраќајниот режим на патниот правец Велес – Градско 

Поради изведување градежни активности при поставување на индуктивни јамки на Автопат А1, ќе има промена на режимот на сообраќај на патниот правец Велес – Градско.

Прекинот, како што соопштуваат од АМСМ, во времетраење од еден ден.