ММС

(Видео) Љубител на добри автомобили, мечка проба да украде „Мерцедес“

Една мечка стана звезда на социјалните медиуми кога проба да „украде“ автомобил, марка Мерцедес.

Од видеото може да се заклучи дека љубовта кон добрите автомобили не е само од страна на луѓето, туку и од животните.

Ако во некој случај, го оставите вашиот автомобил во природа, ова е јасно предупредување дека треба да го заклучите.

 

https://www.facebook.com/TND/videos/871966686601178/

 

 

извор:Mondo.rs