ММС

Не можам да ги слушам овие калаштури, рече Боки 13- Кавга на рочиштето за „Рекет“

Ѕвездичке, вака обвинителката Вилма Рускоска зборуваше кога се однесуваше за Боки-13 и за слични како него од шоу бизнисот.  Почна рочиштето на „Рекет“, каде обвинителството, односно Вилма Русковска ги искажува завршните зборови.

Во судот настана кавга при излагањето на Рускоска на што Боки рече „ Не можам веќе да ги слушам овие калаштури“ и беше предупреден за последен пат дека ќе биде исфрлен од судот.

„Секој има право да сонува“, вели Рускоска на изјавата на Боки дека ќе биде идниот претседател.

„Обвинетата Јанева сѐ уште е во филмот на Чарлиевите Ангели. Но вистинскиот филм е борбата на доброто против злото“, рече Русковска која што напомена дека Обвинителството доживеало разочарување кога клучниот лик преминал на страната на злото.

Рочиштето за „Рекет“ е во тек.