ММС

Трик за врв за паметење- спуштете ги ролетните да не ви е незгодно од соседите

Британскот весник „The Sun“  неодамна пишуваше за една секс поза која на жените не само што им помага да доживеат врв, туку и да го зајакнат емотивниот однос со партнерот.

Заборавете го креветот, за оваа поза потребно ви е маса, машина за перење алишта или некоја друга површина. Изберете сами, бидете креативни!

„Седнете на крај на масата, потпрете се на рацете зад грб, партнерот треба да биде свртен кон вас, за да можете едната нога да ја ставите на рамо. Другата околу неговата половина“, пишува„The Sun“  .

И не заборавајте да ги спуштите ролетните или завесите или да ја затемните просторијата, за да не ви биде незгодно пред соседите.

Фото: rtl.hr