ММС

Како да исечете 20 домати за 5 секунди (видео)

Сигурно се прашувате каков е тој кујнски трик со кој е можно да исечете 20 домати за 5 секунди?! Да, можно е, погледнете кои чекори треба да ги следите за да можете да го изведите овој кујнски трик.