ММС

Наполни 61 година а изгледа како да има 19, сопругата на пејачот Ѓорге Балашевиќ никогаш не била поубава

Супругата на познатиот пејач Ѓорѓе Балашевиќ, Оливера денес наполнила 61 годна, а со интересна фотографија ја покажала својата смисла за хумор.

Оливера роденденот го обележи и на стори на својот Инстаграм профил со која ги насмеа сите.

Таа е само пет години помлада од својот сопруг Ѓорге, кој има 66 години, но во нејзин стил се пошегува дека наполнила 19. Но, фановите на нејзиниот сопруг, па и нејзините, велат дека не е далеку од вистината бидејќи таа навистина изгледа многу помладо од нејзините вистински години.  Ова го надополнува и со младешкиот дух кој го носи во себе, кој не и дава вистински да остари.

Фото: Интаграм/ Фејсбук