ММС

Уникатно музицирање на учениците од „Илија Николовски Луј“ во услови на корона

Кога веќе не може заедно да музицираат во училиште, учениците од средното ДМБУЦ „Илија Николовски Луј“ тоа го прават на поинаков начин.

Предводени од диригентот Ле Фи Фи, секој од своја позиција и со својот инструмент во рака, заедно направија уникатно видео посветено на тема од „Пиратите на Карибите“.