– ММС
Вести Свет

Србија: Масовно санкање на Фрушка Гора, заборавија на вирусот и на вонредната состојба

Националниот парк Фрушка Гора вчера предупреди дека на една локација имало повеќе од 20 автомобили со новосадски регистарски таблички и многу семејства со деца на масовно санкање и покрај Наредбата за ограничување и забрана за движење на луѓе.

Чуварската служба на Националниот парк направила извештај и ги известила надлежните, а засега не се знае какви мерки ќе бидат преземени од нив

Лограње

X

Регистрација