– ММС
Вести избор на уредник Македонија

Пожар во објект од струмичката касарна,каде се наоѓа и регионалната ТВ Вис

Од засега непознати причини околу 2 часот по полноќ, избувна пожар во објект на струмичката касарна во која се наоѓа и регионалната ТВ Канал Вис

Повеќе од 6 часа трае гаснењето на пожарот одстрана на ТППЕ Струмица со повеќе возила во објектот во кој функционираат и други субјекти

 

Лограње

X

Регистрација