– ММС
Вести Македонија Сообраќаен Сервис

МВР: ГП Прохор Пчински од денес затворен за патници и возила

Граничниот премин Прохор Пчински денеска од 7:00 часот ќе биде затворен за патници и возила согласно насоките од Владата на Република Србија, а во врска со Ковид 19, информира МВР.

-Поради тоа сите патници и возила од нашиот граничен премин Пелинце ќе се пренасочуваат на заедничкиот граничен премин Табановце-Прешево, соопшти МВР.

Лограње

X

Регистрација