– ММС
Вести Македонија Сообраќаен Сервис

Поради штрајк, во прекин сообраќајот на патот Прилеп-Градско кај бензинската пумпа

Во прекин е сообраќајот на патот Прилеп – Градско  кај бензинската пумпа.

Прекинот на сообраќајот почна во 11:15 часот и е поради штрајк, соопшти Автомотосојузот на Македонија.

МИА

Лограње

X

Регистрација