– ММС
Култура

Градоначалничката Соња Стаменкова упати честитка по повод 8-ми Март – Меѓународниот ден на жената

Во рамки на одбележувањето на 8-ми Март – Меѓународниот ден на жената, градоначалничката на општина Македонска Каменица упати честитки до своите сограѓанки и припадничките на понежниот пол. Во честитката упатена од градоначалничката Стаменкова се вели:

Почитувани,
По повод одбележувањето на 8-ми Март – Меѓународниот ден за правата на жените, сакам од срце на сите припаднички од понежниот пол да им упатам срдечни и искрени честитки.

Целата вест можете да ја прочитате на Моја Општина.

Лограње

X

Регистрација