– ММС
Вести Македонија Сообраќаен Сервис

Укината забраната за товарни возила на патот Маврово – Дебар

Од 11:10 часот укината е забрана за сообраќај на тешки моторни возила на патниот правец Дебар – Маврово.

Забрана за сообраќај во двете насоки за товарни моторни возила беше воведена од 9:40 часот изутрината, соопшти од Автомото сојузот.

Лограње

X

Регистрација