– ММС
Вести Македонија Сообраќаен Сервис

AМСМ: Забрана за товарни возила од Маврово кон Дебар и обратно

Забрана за сообраќај, во двете насоки, за товарни моторни возила од 9:40 часот утринава има на патниот правец Дебар-Маврово, соопштија од Автомото сојузот

Лограње

X

Регистрација