– ММС
Вести Македонија

Падна фасадата на МЕПСО во Скопје

Освен што е криминален, кичерајски, болноумен и слично, проектот Скопје 2014 е и небезбеден за животите на луѓето.

Зградата на АД МЕПСО“-објави градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов.

Лограње

X

Регистрација