ММС

Мини саем на книга во Македонска Каменица

Една од најактивните невладини организации во градот „Надеж Норе“ во соработка со издавачката куќа Антолог – Скопје од 12 до 14 февруари, во Домот на култура го организира првиот мини саем на книга во Македонска Каменица.

Целата вест можете да ја прочитате на Моја Општина.