ММС

(видео) Екипата на „Медена земја“ на црвениот тепих

Пристигнувањето на црвениот тепих во Долби театарот, каде е доделувањето на наградата Оскар, е настан што во мементот низ директни преноси го следат повеќе светски медиуми. Во видеото подолу, во 44-та минута е пристигнувањето и фотографирањето на екипата на „Медена земја“.